Fotograaf, Fotografie, Photography

Newborn Lifestyle

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap of al met de geboorte van jullie kindje. De eerste weken na de geboorte gaan zo snel voorbij en jullie kindje veranderd iedere dag. Natuurlijk wil je de herinnering aan -baby- graag professioneel vast laten leggen. Hierbij kan je denken aan een newbornshoot of een newborn lifestyleshoot.

Bij een newborn lifestyleshoot leg ik mijn focus op het hele gezin. Denk hierbij aan foto’s met broertje(s) en/of zusje(s), foto’s met jullie als ouders in de slaapkamer, woonkamer of bij het ledikantje. Ik zorg voor een fijne ongedwongen sfeer en probeer jullie dus zo natuurlijk mogelijk als gezin te fotograferen.

Een newborn lifestyleshoot kost € 175,00

Dit is incl. alle mooie foto’s volledig bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd in een persoonlijk online album. Omdat ik alles bewerk wat mooi is hoef je dus achteraf geen foto’s meer bij te bestellen.

Boek je de maternityshoot en de newborn of newborn lifestyleshoot samen dan krijg je een korting van 10% op het totaalbedrag.

Lifestyle fotograaf Heeze
Newborn Lifestyle Heeze
Newborn Lifestyle Eindhoven
Newborn Lifestyle Geldrop
Newborn Lifestyle Valkenswaard
Lifestylefotografie Heeze
Lifestyle fotograaf
Newborn Lifestyle
Lifestylefotografie
Newborn Lifestyle